Piektdiena, 20. septembris   Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Akadēmiskā terminu datubāze AkadTerm

 Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt Beilage
Atrasti 4 termini

  1. EN garnish
    LV ēdiena piedevas
    RU гарнир
    DE die Beilage
    Definīcija: Kopā ar pamatēdienu pasniegti produkti, kas papildina tā garšu, uzturvērtību un / vai tiek izmantoti ēdiena dekorēšanai. Visbiežāk piedevām izmanto dažādā veidā sagatavotus kartupeļus, dārzeņus, biezputras, kā arī svaigus dārzeņus, augļus, zaļumus.
    Sk. arī pamatēdiens
    Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008