Pirmdiena, 23. decembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
Strudel
Atrasti 2 termini
▪
der
Strudel
▪
Strudel
EN
strudel
LV
strūdele
RU
штрудель
DE
der Strudel
Definīcija:
Tipisks austriešu virtuves ēdiens - no ļoti plānas mīklas cepts konditorejas izstrādājums ar bagātīgu pildījumu: āboliem, vīnogām, plūmēm vai ķiršiem, kanēli, rozīnēm, riekstiem. Pasniedzot strūdelei var pievienot saldējumu, putukrējumu vai vaniļas mērci.
Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija