Trešdiena, 13. novembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
cheese
Atrasti 17 termini
▪
blue-veined
cheese
▪
cheese
▪
cheese
factory
▪
cheese
-head screw
▪
cylindrical cross-winding
cheese
▪
cottage
cheese
▪
cows’ milk
cheese
▪
European Guide for Good Hygiene Practices in the production of artisanal
cheese
and dairy products
▪
Farmhouse and Artisan
Cheese
& Dairy Producers European Network
▪
fresh
cheese
▪
goats’ milk
cheese
▪
hard
cheese
▪
processed
cheese
▪
semi-soft
cheese
▪
sheep's milk
cheese
▪
soft
cheese
▪
whey
cheese
EN
whey cheese
LV
sūkalu siers
DE
Molkenkaese
;
Molkenkäse
FR
fromage obtenu à partir du lactosérum
;
fromage de lactosérum
;
fromage de petit lait
;
fromage de sérum
Sk.
IATE šķirkli
.
© Download IATE, European Union, 2024
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija