Piektdiena, 20. septembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
goose
Atrasti 6 termini
▪
goose
▪
goose
-foot
▪
goose
liver
▪
young
goose
▪
white
goose
-foot
▪
wild
goose
EN
goose liver
LV
zosu aknas
RU
гусиная печень
DE
die Gänseleber
Definīcija:
Izsmalcināts ēdiens, ko gatavo no īpaši audzētu zosu aknām (Foi gras). No tām var pagatavot gan aukstos, gan siltos ēdienus, tās var izmantot arī kā piedevas.
Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija