Otrdiena, 24. decembris   Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Akadēmiskā terminu datubāze AkadTerm

 Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt menu
Atrasti 52 termini

menu
  1. EN volume of menu
    LV ēdienkartes apjoms
    RU объём меню
    DE die Menüvariation
    Definīcija: Ēdienu skaits, veids un sortiments, kādam ir jābūt iekļautam piedāvātajā ēdienkartē, lai uzņēmums atbilstu norādītajam veidam un kategorijai. Ēdināšanas uzņēmums var piedāvāt pilnu ēdienkarti, dodot klientiem iespēju izvēlēties vismaz divus, trīs, dažkārt arī vairāk ēdienus no katras ēdienu grupas. Īpašos gadījumos vai arī maza apjoma augstas apkalpošanas kategorijas uzņēmumos var piedāvāt tā saukto ēdienkartes minimumu: tikai pa vienam veidam no katras ēdienu grupas.
    Sk. arī ēdienkarte
    Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008