Otrdiena, 24. decembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
powder
Atrasti 34 termini
▪
blasting
powder
▪
borer
powder
▪
colour
powder
▪
contact
powder
▪
dustable
powder
▪
fill-in
powder
▪
gold bronze [
powder
]
▪
high-fat milk
powder
▪
lactose
powder
▪
magnesium
powder
▪
magnetic
powder
▪
non-
powder
solid
▪
parting compaund (
powder
)
▪
partly skimmed-milk
powder
▪
partly-skimmed milk
powder
▪
polishing [burnishing]
powder
▪
powder
▪
powder
blower
▪
powder
coating
▪
powder
cutting
▪
powder
metallurgy
▪
powder
mordant
▪
powder
-post beetles
▪
powder
wettability
▪
powder
wetting
▪
Production of metal
powder
(wet processes)
▪
resin content of wood flour (meal,
powder
)
▪
silver bronze [-
powder
]
▪
skimmed milk
powder
▪
smokeless
powder
▪
tracking
powder
▪
whey
powder
▪
whole milk
powder
▪
wood
powder
EN
dried skimmed milk
;
SMP
;
skimmed milk powder
LV
sausais vājpiens
;
vājpiena pulveris
DE
Magermilchpulver
;
MMP
FR
LEP
;
lait écrémé en poudre
;
lait en poudre écrémé
;
poudre de lait écrémé
EN
SMP
;
skimmed milk powder
;
dried skimmed milk
LV
vājpiena pulveris
;
sausais vājpiens
DE
MMP
;
Magermilchpulver
FR
poudre de lait écrémé
;
lait en poudre écrémé
;
lait écrémé en poudre
;
LEP
Sk.
IATE šķirkli
.
© Download IATE, European Union, 2024
EN
skimmed milk powder
LV
vājpiena pulveris
DE
Magermilchpulver
FR
lait écrémé en poudre
EuroVoc tēzaurs v4.12 © Eiropas Savienība, 2020
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija