Piektdiena, 20. septembris   Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Akadēmiskā terminu datubāze AkadTerm

 Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt service
Atrasti 887 termini

  1. EN French service
    LV ēdienu pasniegšana franču gaumē
    RU французский метод подачи блюд
    DE französicher Service
    Definīcija: Ēdienu pasniegšanas un porcionēšanas veids, kuru izmanto mielastos ar augstu apkalpošanas līmeni. Viesmīlis vispirms sagatavo ēdienu koplietošanas traukā, tad novieto uz galda piederumus ēdiena pasniegšanai. Sagatavoto šķīvi ar ēdienu novieto uz kreisās rokas plaukstas, galda piederumus pagriežot pa labi un, pieejot viesim no kreisās puses, pārliek ēdienu uz viesa šķīvja.
    Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008