Ceturtdiena, 14. novembris   Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Akadēmiskā terminu datubāze AkadTerm

 Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt service fee
Atrasti 1260 termini

  1. EN banquet with full waiter service
    LV pilnpakalpojuma bankets
    RU банкет с полным обслуживанием
    DE das Bankett mit der Vollservice / Full-Service-Bankett
    Definīcija: Svinīgs mielasts, kurā viesiem visus ēdienus un dzērienus piedāvā un porcionē viesmīļi. Parasti viens viesmīlis apkalpo četrus viesus. Ēdieni un dzērieni tiek pasniegti pēc franču metodes. Pirms banketa tiek pasniegts aperitīvs. Pilnapkalpojuma banketus iesaka ļoti svinīgos gadījumos.
    Sk. arī bankets; banketa apkalpošanas veidi; ēdienu pasniegšanas franču gaumē; pilnapkalpojuma restorāns; pilnservisa restorāns
    Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. — R., 2008