Pirmdiena, 23. decembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
Fromage
Atrasti 14 termini
▪
fromage
▪
fromage
à pâte demi-dure
▪
fromage
à pâte dure
▪
fromage
à pâte molle
▪
fromage
à pâte persillée
▪
fromage
de brebis
▪
fromage
de chèvre
▪
fromage
de lactosérum
▪
fromage
de petit lait
▪
fromage
de sérum
▪
fromage
de vache
▪
fromage
fondu
▪
fromage
frais
▪
fromage
obtenu à partir du lactosérum
EN
whey cheese
LV
sūkalu siers
DE
Molkenkaese
;
Molkenkäse
FR
fromage obtenu à partir du lactosérum
;
fromage de lactosérum
;
fromage de petit lait
;
fromage de sérum
Sk.
IATE šķirkli
.
© Download IATE, European Union, 2024
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija