Pirmdiena, 23. decembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
hygiène alimentaire
Atrasts 1 termins
▪
hygiène alimentaire
EN
food hygiene
;
food sanitation
LV
pārtikas higiēna
;
pārtikas sanitārija
DE
Nahrungsmittelhygiene
;
Lebensmittelhygiene
;
Ernährungshygiene
FR
hygiène alimentaire
;
hygiène des denrées alimentaires
EN
food hygiene
(IETEICAMS)
;
food sanitation
LV
pārtikas higiēna
;
pārtikas sanitārija
DE
Nahrungsmittelhygiene
;
Lebensmittelhygiene
FR
hygiène alimentaire
;
hygiène des denrées alimentaires
Sk.
IATE šķirkli
.
© Download IATE, European Union, 2024
EN
food hygiene
LV
pārtikas higiēna
DE
Ernährungshygiene
FR
hygiène alimentaire
Definīcija:
Nosacījumi un apstākļi, kuri nepieciešami, lai garantētu pārtikas nekaitīgumu no ražošanas posma līdz patēriņam.
EuroVoc tēzaurs v4.12 © Eiropas Savienība, 2020
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija