Sestdiena, 11. janvāris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
poudre
Atrasti 37 termini
▪
coton-
poudre
▪
coupage à la
poudre
▪
crème en
poudre
▪
farine ou
poudre
d’écorce
▪
lactose en
poudre
▪
lactosérum en
poudre
▪
lait complet en
poudre
▪
lait demi-écrémé en
poudre
▪
lait demi-écrémé en
poudre
:
▪
lait écrémé en
poudre
▪
lait en
poudre
▪
lait en
poudre
écrémé
▪
lait en
poudre
entier
▪
lait en
poudre
partiellement écrémé
▪
lait en
poudre
riche en matière grasse
▪
lait en
poudre
riche en matières grasses
▪
lait entier en
poudre
▪
lait partiellement écrémé en
poudre
▪
mordant en
poudre
▪
oxycoupage à la
poudre
▪
poudre
▪
poudre
de contact
▪
poudre
de lactose
▪
poudre
de lait écrémé
▪
poudre
de lait entier
▪
poudre
de lait partiellement écrémé
▪
poudre
de lait partiellement écrémé"Note:
▪
poudre
de lait riche en matière grasse
▪
poudre
de lait riche en matières grasses
▪
poudre
de piste
▪
poudre
de ponce
▪
poudre
de sérum
▪
poudre
[poussière f] à polir
▪
poudre
sans fumée
▪
revêtement en
poudre
▪
sérum de lait en
poudre
▪
sérum en
poudre
EN
partly skimmed-milk powder
;
dried partly skimmed milk
;
dried semi-skimmed milk:
LV
daļēji nokrejots sausais piens
;
daļēji nokrejota piena pulveris
DE
teilentrahmtes Milchpulver
FR
poudre de lait partiellement écrémé"Note:
;
lait en poudre partiellement écrémé
;
fat content of between 14 % and 16 %
;
lait demi-écrémé en poudre:
Sk.
IATE šķirkli
.
© Download IATE, European Union, 2024
© 2005–2025
Latvijas Zinātņu akadēmija