Piektdiena, 15. novembris   Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Akadēmiskā terminu datubāze AkadTerm

 Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt guide d
Atrasti 220 termini

guide
  1. EN European Guide for Good Hygiene Practices in the production of artisanal cheese and dairy products
    LV Eiropas rokasgrāmata labai higiēnas praksei mājražotājiem un amatniekiem siera un piena produktu ražošanai
    DE Europäische Leitlinie der guten Hygienepraxis für die handwerkliche Milchverarbeitung
    FR Guide européen de bonnes pratiques d'hygiène en production de fromages et de produits laitiers artisanaux
    © Download IATE, European Union, 2024