Pirmdiena, 23. decembris
Šī ir funkcionējoša termini.lza.lv versija. Apmeklējiet arī
Latvijas Nacionālo terminoloģijas portālu
.
Sākumlapa
Terminu datubāze
Struktūra un principi
Apakškomisijas
Sēdes
Lēmumi
Protokoli
Vēstules
Publikācijas
Konsultācijas
Vārdnīcas
EuroTermBank
Par portālu
Kontakti
Resursi internetā
«Terminoloģijas Jaunumi»
Atbalstītāji
Notikumi
LZA TK termini atrodami
Akadēmiskajā terminu datubāzē AkadTerm
Vēlaties portāla jaunumus
saņemt pa e-pastu?
Norādiet savu adresi:
Pakalpojumu nodrošina
FeedBlitz
Akadēmiskā terminu datubāze
AkadTerm
visās
LV latviešu
EN angļu
RU krievu
DE vācu
FR franču
LA latīņu
Palīdzība
Izmantojiet zvaigznīti * vārda daļu meklēšanai (piemēram, dator* vai *pratība)
Jūs meklējāt
pourcentage d
Atrasti 29 termini
▪
critère du pourcentage ad valorem
▪
point de pourcentage
▪
pourcentage
▪
pourcentage ajusté
▪
pourcentage d
’écorce
▪
pourcentage d
'acompte
▪
pourcentage d
'écart de prix
▪
pourcentage d
e couverture
▪
pourcentage d
e dégradation
▪
pourcentage d
e germination
▪
pourcentage d
e la marge
▪
pourcentage d
e la prime d'encouragement en fonction des objectifs
▪
pourcentage d
e livraison excédentaire de la commande fournisseur
▪
pourcentage d
e livraison incomplète de la commande fournisseur
▪
pourcentage d
e majoration
▪
pourcentage d
e résine solide
▪
pourcentage d
es pertes
▪
pourcentage d
e supports
▪
pourcentage d
e tarif
▪
pourcentage d
e tolérance sur les prix
▪
pourcentage en masse
▪
pourcentage physique achevé
▪
pourcentage pondéral
▪
pourcentage terminé
▪
pourcentage volumique
▪
RANG.POURCENTAGE
▪
RANG.POURCENTAGE.EXCLURE
▪
RANG.POURCENTAGE.INCLURE
▪
viande maigre estimée en
pourcentage d
u poids de la carcasse
EN
percent margin
LV
starpības procenti
RU
процент маржи
DE
prozentuale Marge
FR
pourcentage de la marge
Definīcija:
A pricing method that determines the unit price of the product, which is calculated as a percent of the profit that you want to receive.
Microsoft Terminology 2023. Entry from the Microsoft Language Portal.
© 2023 Microsoft Corporation. All rights reserved.
© 2005–2024
Latvijas Zinātņu akadēmija